Twitter   linkedin

Wijzer worden doet u niet alleen!
Schrijf u nu in en ontvang gratis advies van kindpakketwijzer

        

 

Kindpakketwijzer Inspiratiedesk
Bel 033-303 5450

 

Vragen als ‘Wat is een goede manier om de ‘Klijnsma-gelden’ in te zetten?’ of ‘Hoe zorg ik ervoor dat het kindpakket toegankelijk is’ zijn ons regelmatig per email gesteld. Om deze reden hebben we het ‘inspiratiegesprek’ geïntroduceerd; een kosteloos telefoongesprek waarin u met een van onze experts kunt sparren over uw ideale kindpakket. De inspiratiegesprekken vinden plaats via onze inspiratiedesk. Beleidsmakers kunnen bij deze telefonische desk ook terecht voor vragen als ‘Hoe start ik een kindpakket’? of ‘Waar moet ik rekening mee houden met een kindpakket’? Het inspiratiegesprek is kosteloos.

 

 

Wederzijdse inspiratie

We vinden het belangrijk om onze bezoekers te voorzien van interessante tips en weetjes, maar leren op onze beurt ook veel van uw praktijkverhalen! Wanneer u ons vraagt om mee te denken over een bepaalde situatie, helpt u indirect ook andere collega’s die wellicht tegen hetzelfde probleem aan lopen. Samen zorgen we ervoor dat we steeds nieuwe kennis opdoen en dat we beleid aan kunnen scherpen op basis van gedeelde ervaringen.

Bel de inspiratiedesk

Via 033-303 5450 kunt u ons van maandag tot en met vrijdag bereiken (tussen 9 uur en 12 uur en tussen 13 uur en 16 uur). Als uw casus enige voorbereiding behoeft of als u graag wat langer met ons in gesprek gaat, kunt u een telefonische afspraak aanvragen via onderstaand contactformulier. Vermeld in het veld ‘Berichten’ waarmee we u kunnen helpen en welke dag uw voorkeur heeft voor het gesprek.

Contactformulier

 

Contact
Bezig met versturen