Twitter   linkedin

Wijzer worden doet u niet alleen!
Schrijf u nu in en ontvang gratis advies van kindpakketwijzer

        

Hoe werkt Kindpakketwijzer

U heeft wel eens gehoord van een kindpakket. Maar wat is dat eigenlijk? Waar vind u meer informatie? En hoe kunt u hiermee aan de slag zonder zelf het wiel uit te vinden? Voor dit soort vragen is Kindpakketwijzer, een handige en gratis tool die u op weg helpt met het realiseren van een kindpakket in uw gemeente. Hieronder staan de drie stappen van Kindpakketwijzer beschreven.
infographic kindpakketwijzer

 

Stap 1: Start de Kindpakketwijzer

U gaat naar de website www.kindpakketwijzer.nl en klikt direct op ‘Start kindpakketwijzer’.  Om het u nog makkelijker te maken kunt u ook hier klikken. De Kindpakketwijzer wordt direct gestart.

 

Stap 2: Beantwoord 10 vragen

Welke doelgroepen wilt u bereiken? Welke ondersteuning wilt u bieden? Wie wilt u een rol geven? In 10 vragen geeft u aan welke uitgangspunten u belangrijk vindt voor uw kindpakket.

 

Stap 3: Ontvang binnen 1 minuut de quick-scan voor uw gemeente

Heeft u alle vragen ingevuld? Dan ontvangt u binnen 1 minuut per e-mail het gratis samengestelde rapport voor uw gemeente. Dit rapport is tot stand gekomen op basis van uitgebreid onderzoek door Internexxt Consultancy en is samengesteld op basis van uw antwoorden. In ongeveer 30 pagina’s vind u bruikbare adviezen, voorbeelden uit andere gemeenten en handige tips die aansluiten bij uw beleid en wensen!

 

… Aan de slag!
U heeft nu alle informatie om aan de slag te kunnen met het kindpakket voor uw gemeente.

 

Wij wensen u veel succes en plezier bij het realiseren van uw kindpakket!