Twitter   linkedin

Wijzer worden doet u niet alleen!
Schrijf u nu in en ontvang gratis advies van kindpakketwijzer

        

Contact

Heeft u vragen en / of opmerkingen voor Kindpakketwijzer? Of heeft u in uw gemeente een goed voorbeeld van een kindpakket? Laat het ons weten via onderstaand contactformulier of meld u aan voor de nieuwsbrief.

 

Inspiratiedesk
Vragen als ‘Wat is een goede manier om de ‘Klijnsma-gelden’ in te zetten?’ of ‘Hoe zorg ik ervoor dat het kindpakket toegankelijk is’ zijn ons regelmatig per email gesteld. Om deze reden hebben we het ‘inspiratiegesprek’ geïntroduceerd; een kosteloos telefoongesprek waarin u met een van onze experts kunt sparren over uw ideale kindpakket. De inspiratiegesprekken vinden plaats via onze inspiratiedesk. Beleidsmakers kunnen bij deze telefonische desk terecht voor vragen als ‘Hoe start ik een kindpakket’? of ‘Waar moet ik rekening mee houden met een kindpakket’? Het inspiratiegesprek is kosteloos.

Via 033-30 35 450 kunt u ons van maandag tot en met vrijdag bereiken (tussen 9 uur en 12 uur en tussen 13 uur en 16 uur). Als uw casus enige voorbereiding behoeft of als u graag wat langer met ons in gesprek gaat, kunt u een telefonische afspraak aanvragen via onderstaand contactformulier. Vermeld in het veld ‘Berichten’ waarmee we u kunnen helpen en welke dag uw voorkeur heeft voor het gesprek.

 

Contact
Bezig met versturen